03/02/2016

Herroepingsrecht

Het is mogelijk om zonder opgave van redenen producten te retourneren binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens u. Het is belangrijk tijdens deze termijn zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

U kunt een RMA aanvraag doen via e-mail op info@natuurlijkeco.nl. Na verwerking van uw verzoek ontvangt u een e-mail met een bijlage. Deze bijlage is het retourformulier om bij de retourzending te voegen. Wanneer u een product terug zou sturen, dient zowel de verpakking als het product goed beschermd te worden opdat er tijdens transport geen schade kan ontstaan. Het RMA formulier vullen wij al zover voor u in, en kan bijgevoegd worden bij de retourzending.

NatuurlijkECO.nl behoudt het recht om producten die beschadigd retour komen in rekening te brengen bij de consument. De consument heeft vervolgens het recht om het beschadigde product alsnog af te nemen. Zorg er dus voor dat u de producten goed beschermt tegen transportschade. Reeds voldane bedragen, inclusief eventuele verzendkosten naar de begunstigde toe, worden binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van begunstigde.
De verzendkosten van begunstigde terug naar de leverancier zijn voor rekening van de begunstigde zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *