Toggle Nav
Winkelwagen
page-content

Veel mensen plakken folie op hun raam. Dit is natuurlijk geen probleem maar het heeft wel een kanttekening. Welke folie ga je gebruiken en waar ga je deze folie plakken.

01, February, 2019
Lees meer

Energie besparen in een tochtig huis valt niet mee. In plaats van de thermostaat een graadje lager te zetten zal eerder de neiging zijn om er een paar graden bij te doen. Dat is jammer, want extra stoken helpt niet echt, terwijl het gasverbruik wel fors omhoog gaat.

28, January, 2019
Lees meer

Wat is er nu mooier dan gratis licht dat je kunt plaatsen waar je maar wilt. Solar verlichting is hiervoor de oplossing. Natuurlijk moet je de lamp eerst aanschaffen maar het licht dat de lamp geeft is gratis.

08, January, 2017
Lees meer

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone of ander mobiel apparaat waarmee je non-stop bent verbonden met het internet, foto’s maakt of, als je met outdoor activiteiten bezig bent, het GPS systeem aan hebt staan. Wat krijg je dan, te snel een lege batterij. Vandaar dat er tegenwoordig een hele hype is ontstaan op externe opladers.

18, August, 2008
Lees meer

Een houtkachel in je woning staat erg mooi en de warmte die er vanaf komt is veel fijner dan de warmte van de standaard CV installatie, althans dat is mijn persoonlijke ervaring. Dan rijst nu natuurlijk de vraag: Wat heeft dit te maken met een ventilator?

19, January, 2008
Lees meer

Nieuwe Producten

Sluiten