Toggle Nav

go-green

Ons doel is om energiezuinige producten dichter bij de mens te brengen. Het merk Go-green voldoet hier perfect aan, vandaar dat wij dit merk hebben toegevoegd aan ons assortiment. De Go-green productlijn is wereldwijd de enige lijn met enkel energiebesparende, waterbesparende en Co2- reducerende producten. De Go-green producten zijn eenvoudig in gebruik en de besparing van elk van deze producten wordt duidelijk vermeld op de verpakking.

 

Het idee achter Go-green
Zuiniger omgaan met energie, we willen het bijna allemaal maar veel mensen weten vaak niet precies hoe zij dit moeten aanpakken. In en om je huis valt veel energie te besparen, dit hoeven echt geen dure investeringen te zijn, je moet alleen net even weten waar je moet beginnen. De Go-green productlijn bestaat enkel uit producten die voorkomen of besparen.

 

Voorbeeld van Go-green producten

Stroom
Begin eens met Go-green producten met een lichtsensor, verlichting gaat alleen aan als er beweging gedetecteerd wordt. Gebruik doorvoer stekkers met een schakelaar tussen een elektrisch apparaat en het stopcontact. Ondanks dat je het apparaat niet gebruikt, verbruikt het wel stroom.

Verlichting
Door gebruik te maken van spaarlampen of led verlichting kun heel veel besparen. Bijv. een gloeilamp van 40W kun je vervangen door een Go-green spaar of led lamp van 9W.

Gas
Zorg dat je verwarming minder vaak aanslaat zodat je niet onnodig gas verbruikt. Gebruik tochtstrippen of deurdrangers, zo vermijd je onnodig warmte verlies. Met de Go-green radiator thermostaatknop kun je in verschillende kamers verschillende temperaturen instellen.

Water
Go-green waterbespaarders. Een paar liter water minder per minuut, zie hoeveel u kunt besparen.

Batterijen
Go-green producten werkend op een batterij, met en zonder zonnecel. Ook dit scheelt u weer in de energierekening.   

Sluiten