Toggle Nav

Steinel

 

In ons assortiment hebben wij ook de slimme producten van Steinel opgenomen. Producten van Steinel worden wereldwijd gewaardeerd vanwege hun goede functies, de eenvoudige bediening, hun goede prijs/kwaliteitverhouding en hun duurzaamheid. Energie-efficiëntie is het centrale thema van onze tijd. Ongeveer 19% van het energieverbruik wereldwijd is voor rekening van de verlichting.

 

 

 

Sensortechnologie
De producten van Steinel zijn voorzien van de nieuwste sensortechnologie. De verlichting wordt ingeschakeld als het ook daadwerkelijk nodig is. De verlichting wordt weer uitgeschakeld als het niet meer nodig is. De toepassing van de nieuwste led technologie in combinatie met de sensor technologie van Steinel maakt het mogelijk dat u een energiebesparing kunt realiseren van wel 90%.

 

 

 

Producten
Sensorlampen, bewegingsmelders en aanwezigheidsmelders van Steinel laten zien hoe je bewuster om kunt gaan met energie. De producten van Steinel staan voor energie-efficiëntie voor zowel particulier als bedrijfsmatige toepassingen.

 

 

 

Sensorlampen
Buitenverlichting is voorzien van infraroodsensoren en binnenverlichting van Steinel zijn voorzien van geavanceerde HF-sensoren. De bewegingsdetector zit verborgen binnen in de lamp unit van Steinel.

 

 

 

Bewegingsmelders
Intelligente lichtsturing en individueel instelbaar. De bewegingsmelders van Steinel voor buitengebruik zijn voorzien van infraroodsensoren. De infraroodsensoren van Steinel reageren op warmtestraling van bewegende personen. De bewegingsmelders voor binnen gebruik zijn voorzien van HF-sensoren.

 

Het voordeel van losse bewegingsmelders is dat je ze kunt aansluiten op de bestaande lichtinstallatie. Het is dus niet nodig om de bestaande verlichting te vervangen.   

 

 

 

Kwaliteit
De producten van Steinel staan voor nauwkeurigheid, duurzaamheid en permanente functie.

tor zit verborgen binnen in de lamp unit van Steinel. Bewegingsmelders Intelligente lichtsturing en individueel instelbaar. De bewegingsmelders van Steinel voor buitengebruik zijn voorzien van infraroodsensoren. De infraroodsensoren van Steinel reageren op warmtestraling van bewegende personen. De bewegingsmelders voor binnen gebruik zijn voorzien van HF-sensoren. Het voordeel van losse bewegingsmelders is dat je ze kunt aansluiten op de bestaande lichtinstallatie. Het is dus niet nodig om de bestaande verlichting te vervangen. Kwaliteit De producten van Steinel staan voor nauwkeurigheid, duurzaamheid en permanente functie.

Sluiten